Ik ben Theo van Drunen, de maker van deze website. Ik woon vlakbij de Oranjepolder in Dommelbergen, Oosterhout. Op een paar minuten afstand kan ik dan wandelen, hardlopen of fietsen in deze prachtige polder. En ik vind het leuk om foto’s te maken in de Oranjepolder van de mooie flora & fauna. Deze polder vormt een stukje natuur waar we zuinig op moeten zijn…

Ik heb deze website gemaakt uit puur enthousiasme en hobbyisme. Ik heb dus niets officieel te maken met de sportclubs in de polder, met de natuurtuin, met het energiepark, etc. Wel kun je op deze website informatie vinden over al dat wel en wee in de Oranjepolder.

Je kunt desgewenst contact met mij opnemen via het contactformulier of door mij te bellen: 06-51175348

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *